Saturday, November 21, 2009

Shopping, ubat mujarab kalo bosan..

Hmm..bosan sungguh hari ni.."org tu" pn outstation..(-_-) sedih tul kena tinggal sorang2 neh... Kwn2 pn balik kg la..femly program la..paling sedih, most of my frenz dok KL...femly sendiri pn jauh2..bosannnnzzzz sungguh petang ujung mggu ni...


Tapi dlm hidup aku, ade 2 perkara boleh bahagiakn diri sendri dgn sekelip mata..oppsss..bukan dadah :-P bukan dedah..tapi;



1. Jalan2 kat shopping complex, ini memang the best in the world! Kalo dh xder duit lam purse pn, window shopping pn xder hal, dah blh release tensen. Yg penting, jln2 shopping sorang2 xder hal...lebih 'macho' rasenye..lgpun blh ikut kepala sndiri kedai mane nk masuk, brp lama. Tapi bg aku, mesti aku nak beli jgk samething utk puaskan hati, beli dvd sekeping rm5 pn jadilaaa... hehehe

2. Pegi fastfood restaurant! Ni jugak salah 1 ubat kalo tengah boring @ tensen. Xkira la kfc ke, mcD, pizzahut...kalo dah g mkn sane/tapau pn..mmg rase bekurang la cket kesepian/kesedihan/ketensenan tu..xtau la nape..aura kt ctu kot yg byk bdk2 dh tinggal..so kte rase mcm hepi je bila masuk ctu




So td...aku dh buat 2-2 yg kt atas tu..aku dh belikan diri aku sendiri 2 keping DVD, sehelai t-shirt kaler merah dan maxis broadband pakej terbaru. Aku jugak tapau pizza single pan seketul...makan kat umah smbil layanz Akustik Raya yg artis2 dia mmg beh2..ade Faizal Tahir, Aizat, Lan ex-MOH & jgk artis Hujan...


Hujan renyai2...bertemankan lagu2 akustik..& bau wangi......pizzahut..
huhuu...ala2 lagu Cerita Kedai Kopi ar plak..


Tenang sgguh rasenye.. Kalau xpecaye..cubelah! :-P








 


1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails