Thursday, April 28, 2011

Hantu TV

Baru sampai 2GB dah buat hal maxis broadband neh! Hee...geramnyerr. Patut ke aku beli iPhone 4? Org kedai tu cakap line bband akn lebih lajuuu! Tp dah takdak budget..arrghh, bowink2!

Ntah ler.. Mlm ni mmg bosan. Xde keje menda nak buat. Bukak tv tengok Fox citer The Good Guys pun xder la best sangat anak Tom Hanks neh lakon. Hidup dah xceria lepas Castle dah xder. The Kardashians pun dok ulang citer sama. Xder banyak pekdah pun tengok citer tu. 

Tv1 plak Forum Perdana versi politik. Mana tetamu jemputan dari kalangan ulamaknyerr??? Pulak tu speaking English?? Whatt?? Orang xreti @ paham omputih nak paham camne? Tv2 filem cina. Bosan. Kalo citer kungfu jetli tu best jgk. 

Tengok 119 lah, Semanis Kurma. Tak minat sangat ustaz ustazah ni dok ber"yang2", "ling2" dalam tv.. Tapi dah ok la cket dr dulu. Dah tak menonjol sangat macam dulu. Kadang2, boleh hilang "magisnya" bila selalu sangat dipertontonkan di khalayak. Just an opinion. 

Uff...tajuk kali ni, Perigi Mencari Timba. Rugi plak xtengok dari awal. Kelakar plak.

Anyway, aku happy betul Isabella, budak pompuan jugak yang akhirnya jadi Juara rancangan Junior Masterchef Australia. Ramai sangat kaum lelaki yg cakap tukang masak lelaki lebih best dari pompuan. Akhirnya Isabella yg umur 12 tahun tu dah buktikan mereka salah. Pompuan pun best jgk!

Ok, stick to Semanis Kurma sampai abis.












2 comments:

  1. hantu tv yang mengakui dirinye hantu tv... ;p

    ReplyDelete
  2. huu... :p
    ituler asik kena panggil hantu tv jer

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails